Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation en Xbox ruziën over aankoop Activision/Blizzard

11/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of je nu kijkt op je vakantieadres of gewoon lekker thuis vanuit de tuin of op je werk, er staat ook deze hete donderdag een frisse editie van het GK Journaal voor je klaar. Met daarin, zoals altijd, het laatste gamesnieuws. GK Journaal is immers de rubriek waarin je twee keer per week alle heetste nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie te horen krijgt. Ook vandaag hebben we een aantal wetenswaardige feitjes weten te vinden. Zo zijn Xbox en PlayStation elkaar verbaal in de jaren gevlogen aangaande de aankoop van Activision/Blizzard door de eerste. Verder was er een nieuwe website van PlayStation voor PC-gamers en blijkt Take Two erg trots op het verleden. Dit en ander nieuws zie en hoor je in het GK Journaal van donderdag  11 augustus 2022.

PlayStation en Xbox vinden elkaar even niet lief

Dat PlayStation niet blij zou zijn met de aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft kon iedereen wel voorspellen. In Brazilië kwamen de bezwaren van PlayStation vol in de openbaarheid. Deze mate van transparantie is daar nu eenmaal bij wet geregeld. Daardoor weten we wat de bezwaren van PlayStation tegen de aankoop waren en wat de reactie van Xbox was op die bezwaren. En het is een mooi verbaal stukje beef geworden. In deze editie van het GK Journaal gaan we er uitgebreid op in.

Check vanavond de nieuwe talkshow ‘King Tier’ op Twitch

We praten in deze aflevering van het GK Journaal ook over Take Two. De publisher heeft een flink aantal remasters en remakes op de planning staan. Om hoeveel het gaat en welke games dan een digitale renovatie mogen verwachten, hoor je in deze video. En vergeet tot slot de première van onze nieuwe talkshow King Tier niet. Drie gasten komen hun bijzondere gaming gerelateerde verhaal vertellen. Vanaf 18:30 te zien op ons Twitch-kanaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch