Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation dropt dinsdag hardware & GamesCom loopt leeg

23/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het GK Journaal: De video waarin we op dinsdag en donderdag de meest belangrijke nieuwtjes over games en de gaming industrie in hapklare brokken aan je presenteren. Ook op deze donderdag hebben we veel nieuws verzameld. Vooral veel over PlayStation. Bijvoorbeeld over de online presentatie die we aankomende dinsdagavond tegemoet kunnen zien. Maar het wordt een andere presentatie als je misschien had gehoopt. In deze video vertellen we er meer over. Verder is er nieuws over de kijkersaantallen van de events die we onlangs voorbij zagen komen, goed nieuws voor de fans van Ghost of Tsushima en krijgt Call of Duty: Modern Warfare naar verluidt een vijfde mode. Eentje die echt anders is dan de modes die we kennen. Dit en veel meer zie en hoor je in het GK Journaal van 23 juni 2022.

Aanstaande dinsdag dropt PlayStation nieuwe hardware

Het is zeker geen E3, maar we hebben de afgelopen weken toch wel een flink aantal online presentaties mogen aanschouwen. Met zeker een aantal veelbelovende games erin. de ‘kijkcijfers’ van deze events zijn nu bekend en we kunnen je alvast vertellen dat het niet veel goeds voorspeld voor de komende E3. En de GamesCom. Want die merken nu dat events even niet bovenaan het verlanglijstje staan van de publishers en hardware-producenten.

Wat gaat DICE doen na Battlefield 2042?

Nieuws is er ook over een nieuwe game van Creative Assembly, genaamd Hyenas. Een zogenaamde PvEvP shooter gemaakt dus door de mannen en vrouwen achter games als Alien: Isolation en Halo Wars 2. In deze video zien we de eerste beelden van de nieuwe game. En dan DICE. Na het echec, want zo mogen we het zo onderhand toch wel gaan noemen, is het de vraag wat ze de komende tijd gaan doen. Nu, in een interview met IGN hebben ze dat overduidelijk gemaakt. Of het antwoord jullie blij gaat maken, zie en hoor je in deze knapperend versie editie van het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch