Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation koopt Bungie voor 3,6 miljard dollar, who’s next?

01/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn er van die dagen dat het nieuws moker hard komt. Zo ook gisteren. Want wie zag aankomen dat Sony PlayStation zo maar vanuit het niets even Bungie kocht. Voor 3.6 miljard dollar. Is dit een antwoord op de aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft? Of speelt er iets anders? En waarom kocht Sony Bungie? We leggen het het in deze video allemaal haarfijn uit. Daarnaast is daar, en dat voorspelden we al wel, de PlayStation State of Play op aankomende woensdag. Wat kunnen we daar allemaal verwachten? Verder hebben we ook te horen gekregen dat de de next-gen upgrade van Cyberpunk 2077 mogelijk sneller dan verwacht tot ons komt. Hoe snel? Dat en meer zie je allemaal in het GK Journaal van dinsdag 1 februari.

Sony Playstation heeft Bungie overgenomen voor 3.6 miljard

Het grootste nieuws van vandaag en eigenlijk de hele week, is de aankoop van Bungie door Sony Playstation. In de Peepshow hadden we het er al over. Het is iets anders gelopen dan we hadden verwacht, maar we hadden de geruchten goed opgepakt. Maar er is meer nieuws. Zo hebben we het over de aankomende State of Play. Die is aankomende woensdag. Wat gaan we daar allemaal zien? In ieder geval veel, heel veel Gran Turismo 7. Verdere details daarover hoor je in deze video. 

UFL gaat de strijd aan met FIFA

Voor de overgebleven fans van Cyberpunk 2077, mogelijk hebben we goed nieuws voor jullie. Zo is er een strek gerucht dat meldt dat de next-gen upgrade van Cyberpunk 2077 eraan komt. Wanneer het komt? Wij hebben een mogelijke datum. En die is best opvallend. To put mildy… Tot slot hebben we het over een nieuwe footie. Want nu FIFA PES echt aan de zijkant heeft geschoven, zien we graag een nieuwe uitdager op staan. En mogelijk is die er. Het heet UFL en Ronaldo heeft zijn gezicht er aan verleend. Gaat dit een FIFA killer worden? Je hoort het in de dinsdag-editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch