Menu Premium
Loading...

GK Journaal over next-gen Cyberpunk 2077, eFootball 2022 & GTA 6

02/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het GK Journaal zit zoals altijd vol spraakmakende leaks, nieuws en geruchten. Koos heeft een vol programma voor je klaar gezet, dus we hebben geen tijd te verliezen. Het is de donderdag na de Gamescom en het volgende event komt er alweer aan. Je kunt natuurlijk onze trips naar de Tokyo Game Show herinneren, helaas is het ook dit jaar weer online en weten we al meer over wat er plaats gaat vinden. Verder hebben we nog een hoop nieuwtjes over o.a. GTA 6. Er is iets bijzonders gebeurd tijdens een TV show in Duitsland. Verder hebben we ook nieuws over eFootball 2022 en natuurlijk weer wat nieuws over de geruchten rondom de next-gen upgrade van Cyberpunk 2077.

Next-gen versie van Cyberpunk 2077 is mogelijk uitgesteld

Het was natuurlijk afwachten tot we weer iets zouden horen van CD Projekt Red. Er zijn geruchten dat de next-gen upgrade van Cyberpunk 2077 zal worden uitgesteld naar 2022. De PS5- en Xbox Series X-versie is mogelijk nog niet klaar om dit jaar uit te brengen. Ze gaan rekening houden met de lessen die ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Plannen omtrent eFootball 2022

In deze editie van het GK Journaal is er ook nieuws over eFootball 2022, het vervolg van Konami’s Pro Evoltuion Soccer aka PES. Zo is er bekend wat er gaat gebeuren tijdens en na de launch van de game. Het zal gebruik maken van de Unreal Engine en het zal cross-gen mogelijkheden hebben. Daarnaast hebben we ook nieuws over welke teams er precies zijn. Welke dat precies zijn en wat we nog meer kunnen verwachten in eFootball 2022 gaat Koos jullie allemaal vertellen. Natuurlijk is dit niet alles, we gaan het ook over hebben dat er een wel heel bijzondere fan van de GTA serie niet kon wachten tijdens een Duits televisie programma. Daarnaast gaan we het ook hebben over een game dat dit weekend gratis speelbaar zal zijn. Dit tref je allemaal in het GK Journaal van donderdag 2 september.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch