Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Next Gen The Witcher, GTA film & Manhunt VR

15/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dinsdag weet je wat je wachten staat: een nieuwe editie van het GK Journaal. Een video vol met het laatste nieuws uit videogames land. Met vandaag nieuws over de releasedatum van The Witcher 3 next gen, de mogelijke komst van Manhunt VR, de succesvolle launch van God of War Ragnarök en de bekendmaking van de nominaties voor The Game Awards. Want we zitten al in die periode van het jaar. De voorbereidingen voor de GOTY lijstjes van 2022. Iets wat we natuurlijk ook gaan doen bij Gamekings tijdens de Eindejaars weken. Stay tuned for more info on that…

Releasedatum The Witcher 3 next gen bekend

The Witcher 3 behoort tot een van de beste RPG’s ooit gemaakt. Dat vinden niet alleen wij, maar ook zeer veel andere gamers. Toen we hoorde dat CD Projekt Red een next gen update aan de game uit 2016 wilden geven, juichten we dat toe. Dit kunststukje zes jaar na dato nog een keer spelen is geen straf volgens ons. Maar wanneer konden we dat doen. Die vraag bleef lang in de lucht hangen. Tot maandag 13 november. Toen kondigden de Polen de datum aan. En laten we het zo zeggen. Het gaat een nog leukere Kerst worden.

Is Manhunt VR in de maak of betreft het een bullshit story

Maandag verscheen ook een apart gerucht over de mogelijke plannen voor een VR-versie van Manhunt voor de Oculus Rift. Van wie kwam dit gerucht en welke waarde moet aan dit verhaal worden gehecht? Het antwoord zie en hoor je in deze video. Ook hebben we een opmerkelijk verhaal over de mogelijkheid om een GTA-film te maken met Eminem in de hoofdrol. Rockstar wilde het niet en de reden is eigenlijk best plausibel. Al dit kakelverse nieuws en meer kun je zien en horen in het GK Journaal van dinsdag 15 november 2022.

Verdien of support Bitcoin tijdens het luisteren van Gamekings in de Fountain Podcast app

Brievenmaandag is sinds kort ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen die we vanaf volgende week ook gaan oplezen in Brievenmaandag. Denk dus niet aan volledige brieven, dat doen we nog gewoon via de mail, maar korte dilemma’s en shoutouts bijvoorbeeld. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Support ons via deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Gamekings Podcast

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch