Menu Premium
Loading...

GK Journaal over The Sims 5, Yakuza 8 & Deathloop naar Xbox

15/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de extra editie van gisteren over de fijne Nintendo Direct en de PlayStation State of Play, staat er traditioneel, op de donderdag een gloednieuwe editie van het GK Journaal voor je klaar. De rubriek waarin we het laatste en meest belangrijke en/of spraakmakende nieuws van de afgelopen dagen bespreken. En als je denkt dat het rustig was na die twee sterke presentaties vol fraaie games, dan heb je het mis. Zo kunnen de fans van The Sims, die nu al ruim acht met dezelfde basis game spelen, eindelijk hopen op The Sims 5. Wij vertellen waarom.

Komt het langverwachte The Sims 5 er dan eindelijk aan?

In deze editie ook meer nieuws over de bij ons zeer populaire Yakuza serie. Wij houden van de aparte mix van harde Japanse actie en maffe humor. Op woensdag was er een presentatie waarin de toekomst van de franchise uit de doeken werd gedaan. In deze editie van het GK Journaal vertellen we wat je kunt verwachten. Ook weten we wat meer over de Gran Turismo film. Want waar zou die over gaan? Een auto in de hoofdrol? 800 verschillende wagens achter elkaar op het grote scherm? Dan de veelbesproken en geruchtmakende game Six Days in Fallujah. Op voorhand een game die volgens velen buitengewoon onsmakelijk gaat worden. Er is nieuws over deze titel te vertellen. En dat doen we logischerwijs in deze video.

Yakuza 8 wordt Like a Dragon 8

Soms willen we niet al te veel lullen over een spel, maar gewoon kijken. En Second Stone: The Legend of the Hidden World is zo’n titel. Op woensdag werd de game voor het eerst geopenbaard. En wij vonden het zo wreed dat we hem in het GK Journaal van donderdag 15 september helemaal aan jullie tonen. Ram dus maar snel op de Play button en neem alle content van deze video tot je.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch