Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Switch 4k, reden uitstel God of War & porno in gamestreams

30/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De herfst is begonnen. We zitten nog steeds knusjes in de twee feestweken bij Gamekings. Maar dat weerhoudt ons er niet van onze standaard content te maken. Het is donderdag en je weet wat dat betekend. Het is tijd voor een nieuwe editie van het GK journaal. We hebben een tal van nieuwtjes voor je klaargezet. Zo hebben we nieuws over de 4K Switch, het uitstel van God of War Ragnarok en een mogelijk nieuw project van Guerrilla Games. Ram dus maar snel op die Play button voor het GK Journaal van donderdag 30 september 2021.

GK journaal over een nieuw 4k model van de Switch

Het najaar is begonnen. Dat betekent natuurlijk dat we ons kunnen verheugen op een hoop nieuwe games & hardware. En daar hoort natuurlijk bij dat er een hoop geruchten langs vliegen. Tijdje terug werd het nieuwe model van de Switch aangekondigd. Met een fraai OLED scherm. Vandaag hebben zagen we echter het bericht over het mogelijke 4k model van de console. Developers zouden er al games voor maken. Nintendo was het daar zelf niet mee eens. Ze ontkennen het gerucht. Een twistje was geboren. Verder weten we vandaag waarom God of War Ragnarok onlangs werd uitgesteld. Toch…

Geruchten over een multiplayer game van Guerilla Games

Tevens hebben we een nieuwtje over Playstation. Er is namelijk een gerucht over een game van Guerilla Games. Ze werken naar het schijnt aan een nieuw multiplayer game van de studio. Hoe we dat weten… check de video. Verder is er nog wat nieuws over Xbox. En dan wel over Game Pass in het specifiek. De baas van Take Two Interactive heeft zich namelijk versproken bij een podcast. Hij was in gesprek met Xbox baas Phil Spencer. Wat was zijn verspreking? Dat er een nieuwe Gears komt? Of GTA 6 exclusief naar de Xbox gaat… Dit en meer zie je in de editie van GK Journaal.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch