Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Silent Hill, Resident Evil 4 & PlayStation Showcase

18/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Voor je neus staat een nieuwe editie van het GK Journaal. Iedere week behandelen we in deze rubriek op dinsdag en donderdag het meest belangrijke nieuws en de meest spraakmakende geruchten van de afgelopen dagen. Vandaag draait de aflevering Om twee presentaties die we de komende dagen mogen verwachten. Aanstaande woensdag trapt Konami af met, eindelijk, de openbaring van de toekomst van de Silent Hill franchise. En donderdag neemt Capcom het stokje over met een heuse Resident Evil Showcase waarin we nieuw beeld gaan zien van de remake van het fameuze deel 4. Dit en meer zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 18 oktober 2022.

Wat is Konami van plan met de Silent Hill franchise?

Twee presentaties van twee toffe franchises in twee dagen tijd. terwijl het verre van de E3-week is. We hebben wel een slechtere tijden meegemaakt. En beide presentaties draaien ook nog eens om games die we bij Gamekings tof vinden: Silent Hill en Resident Evil. Wat kunnen we verwachten van beide shows en wanneer kun je ze bekijken? Want wij denken dat er veel mensen zijn die dit moeten zien. We vertellen het je allemaal in deze video.

Stond er deze week een PlayStation Showcase op de planning?

De fun had echter nog groter kunnen zijn deze week. Als we de geruchten mogen geloven that is. Want die fluisteren ons in dat er deze week een PlayStation Showcase gepland stond. Maar dat die gecanceld is door Sony. Klopt dity gerucht en waarom zou Sony de show gecanceld hebben? Want wij denken dat veel gamers graag zouden willen weten wat er allemaal te gamen valt op de PS5 na de komst van God of War Ragnarök. Daarnaast hebben je ook wat minder nieuws over de remake van Splinter Cell. Het team dat aan de game werkt heeft een medewerker minder. En niet zo maar eentje…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch