Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Silent Hill 2 Remake & Mobile Xbox Store

20/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klaar op je beeldscherm, pal voor je neus, staat een nieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek waarin we het nieuws van de afgelopen dagen doornemen. Dit keer kun je bijna stellen dat we hier te maken hebben met een verkapte Silent Hill-special. Op woensdagavond werden er namelijk maar liefst vijf nieuwe projecten binnen de beruchte franchise aangekondigd. En daar moeten we het natuurlijk even goed over hebben. Een epische franchise voor velen die eindelijk vers leven wordt ingeblazen. Om welke projecten het precies gaat, dat gaan we je vertellen in het GK Journaal van donderdag 20 oktober 2022. Een vrij griezelige editie met andere woorden met in de hoofdrol Silent Hill 2 Remake…

Silent Hill 2 Remake is 12 maanden PS5 exclusive

Na maanden van speculaas en geruchten heeft Konami dan eindelijk officieel de Silent Hill 2-remake bevestigd. Ze deden dat tijdens een online presentatie op woensdagavond. De game lijkt, afgaande op de beelden die we zagen, van de grond af opnieuw opgebouwd, terwijl de essentie van het origineel uit 2001 intact blijft. De oplettende kijker had natuurlijk al gemerkt dat JJ in deze video de vergissing maakt om 1999 als releasedatum van deel 2 aan te halen. Dat betrof natuurlijk het eerste deel.

Xbox wil de mobiel ook gaan veroveren

Naast de remake, die wel met zijn allen wel zagen aankomen, waren er gelukkig ook een aantal verrassingen. We kregen ook Silent Hill F, Silent Hill Townfall, Silent Hill Ascension en een nieuwe film om de oren. Vijf nieuwe projecten van een van de meest bekende franchises uit het survival horror genre. En als je dan weet dat Capcom vanavond met nieuwe beelden komt van Resident Evil 4 en Dead Space Remake er ook aankomt, dan weet je dat fans van het survival horror genre mooie tijden te gemoed gaan. Verder hebben we ook nieuws over de aanval van Xbox op de App Store en de Google Play Store.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch