Menu Premium
Loading...

GK Journaal over rage quit Max Verstappen & mogelijk uitstel Starfield

17/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opgenomen en geupload. Een kakelverse editie van het GK Journaal. Vol op je curved of platte beeldscherm. In knisperend 4K of misschien wel volle bak zwart witte pixels. Ligt er aan wat je gekocht hebt. Maar dat maakt ons niet uit. Het is helemaal aan jou hoe je deze video consumeert. We houden van iedereen. Ook dit keer bespreken we in deze rubriek het meest belangrijke nieuws en de meest pregnante geruchten van de afgelopen dagen. Met vandaag vooral geruchten die we aan de tand voelen. Komt er bijvoorbeeld binnenkort een third party reveal voor de PS5 en zo ja, over welke game zou dat dan gaan? Gaat Scalebound er dan alsnog komen op de Xbox en wat gebeurt er als Max Verstappen het niet bepaald naar zijn zin heeft in een racesim competitie? Gaat ie ook voor de rage quit? Dit en veel ander nieuws ga je zien en horen in het GK Journaal van dinsdag 17 januari 2023.

Komt PlayStation met een exclusieve third part aankondiging?

Aanstaande woensdag gaat Xbox in een speciale presentatie meer vertellen over hun exclusieve games. Titels als Redfall, Forza Motorsport 8 en Minecraft Legends gaan voorbijkomen. Wat je vaak ziet, is dat de concurrent zich dan genoodzaakt voelt de hype een beetje bij de andere weg te kapen. Vandaar het gerucht dat er binnenkort een third party reveal voor de PS5  wordt gedaan. Zit er een kern van waarheid in dit gerucht en zo ja, over welke game zou dat dan gaan? Dit antwoord, en het antwoord op de vraag of Scalebound toch alsnog afgemaakt gaat worden, vind je in deze video.

Dikke rage quit van Max Verstappen in online 24 uur van Le Mans

Dan Max Verstappen. De beste man is een even fervent als bedreven race-simmer. Hij wint dan ook regelmatig online races. De 24 uur van Le Mans is misschien wel de grootste online race. En je weet het bij Max, hij doet alleen mee om te winnen. Wat er gebeurt als hij, rijdende op de nummer 1 positie, uit de game wordt geknikkerd door een server probleem, ga je zien aan het eind van deze video (bron: Limitless). Hint: Max blijkt heel menselijk…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch