Menu Premium
Loading...

GK Journaal over PS6 en nieuwe Xbox & succes slechte Pokémon Scarlet

24/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het GK Journaal zit zoals altijd vol met roddels, hard en minder nieuws, leaks en geruchten. Ook dit keer hebben we vier nieuwsfeiten voor je klaar staan. En ja, één daarvan betreft wederom de soap rond de aankoop van Activison/Blizzard. Als je denkt dat het niet gekker kan, trust us, het kan gekker. Let maar op. Maar er is ook ander nieuws. Nieuws over de launch van Pokémon Scarlet en Violet, de volgende generatie consoles en de eerste trailer van The Witcher 3 next gen. Je gaat het allemaal in geuren en kleuren zien en horen in het GK Journaal van donderdag 24 november 2022.

PlayStation beschuldigt Xbox ervan PlayStation te worden

Er zijn (zoals bijna elke dag) nieuwe ontwikkelingen in de soap serie rond de aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft. En de ene uiting is nog meer bizar dan de ander. Het document waarin staat waarom PlayStation niet wil dat deze aankoop door gaat, is naar buiten gebracht. En laten we het zo zeggen, PlayStation beschuldigt Xbox ervan PlayStation te worden. Wat we hiermee bedoelen, leggen we uit in deze verse editie van het GK Journaal.

Pokémon Scarlet en Violet bewijzen dat een game niet goed hoeft te zijn voor succes

Gelukkig is er ook gewoon nieuws over games zelf. Bijvoorbeeld over de launch van Pokémon Scarlet en Violet. We hebben de review nog niet geplaatst omdat we hopen en verwachten dat er snel een patch komt om alle bugs en glitches uit het spel te halen. het is namelijk nogal een puinhoop. Dit weerhoudt de gamers er vreemd genoeg niet van om het spel massaal te kopen. Het is de grootste launch voor elke game ooit op de Switch. En twee keer zo groot als God of War Ragnarök. Hoe dan? Dat vragen we ons ook af in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch