Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Pikmin 3 Deluxe, FIFA 21, Fall Guys en de nieuwe Call of Duty

06/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We openen het nieuws vandaag met eindelijk weer een teken van leven van Nintendo. Zoals zo vaak droppen ze een grote game redelijk vanuit het niets. Het betreft Pikmin 3 Deluxe voor de Switch. Een game die de Pikmin 3 van de geflopte WiiU nu met vele extra’s naar de Switch brengt. Dat terwijl vier jaar terug Nintendo bij monde van  Miyamoto riep dat Pikmin 4 in productie was. Nintendo is en blijft af en toe een mysterieus bedrijf en JJ kijkt kort naar hoe en waarom. Ook naar het succes van Fall Guys.

Fall Guys is de grote hit van het moment

Want waar kwam die game opeens vandaan? Op dit moment de best bekeken game op Twitch met meer dan 300k concurrent viewers en 1.5 miljoen spelers. Maar elk voordeel heb zijn nadeel. Dat ondervonden de makers van het vrolijke spelletje. Sowieso knap dat games gemaakt door kleine uitgevers zulke grote hits kunnen worden. Vorige week betrof het Grounded, nu dus Fall Guys. Een grote hit moet ook de nieuwe Call of Duty gaan worden. De aankondiging moet volgens JJ in de buurt zijn. Waarom kondigt Treyarch anders aan dat ze met Raven Software het nieuwste deel gaan maken?  JJ bekijkt of die combinatie een beetje legit is.

Is FIFA 21 echt een beetje nieuw of enkel FIFA 20 in een nieuwe jasje?

Alhoewel op dit moment eerder de mussen uit de boom kukelen dan de bladeren, gaan we het ook hebben over FIFA 21. Want de aanpassingen aan de gameplay zijn openbaar gemaakt. Dan zit je bij ‘FIFA-verslaafde’ JJ aan het goede adres. Zit er wat tussen wat hem bevalt en gaan we er straks echt op vooruit of is het toch meer FIFA 20 in een nieuw jasje? Dit en meer nieuws kun je beluisteren en bekijken in het GK Journaal van donderdag 6 augustus.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch