Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Bonnie Ross, Cyberpunk 2077 & Overwatch 2

13/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opgenomen en geupload. Een gloednieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek waarin we het laatste nieuws bespreken. Op een dag dat het in de avonduren nog goed spannend gaat worden met een Nintendo Direct en een PlayStation State of Play. De content van beide presentaties zie je woensdag in een extra editie van het GK Journaal. Maar in deze editie zit ook meer dan genoeg opvallend en spraakmakend nieuws. Wat dacht je van het nieuws dat er een sequel van Cyberpunk 2077 komt. Ubisoft maakt maandag bekend dat ze de Triple A games duurder gaan maken. Is dit een slim plan in een tijd dat we vol in de recessie schieten en Ubisoft games niet onomstreden zijn? Je ziet en hoort de antwoorden in het GK Journaal van dinsdag 13 september.

Komt er een sequel van Cyberpunk 2077?

Het loopt niet helemaal lekker met Halo Infinite. Onderdelen die beloofd waren, maar niet geleverd, te weinig content in de multiplayer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De baas van 343 Industries, Bonnie Ross, is verantwoordelijk voor deze ellende. En op maandag maakte zij haar afscheid bekend. Is dit een gevalletje oorzaak-gevolg, of speelt er iets anders? En waarom maakt Ubisoft nu zijn games duurder. Is niet bepaald de ideale tijd voor een prijsverhoging. Toch? CD Projekt Red gaf verder een antwoord op de vraag of er een vervolg komt op het virtuele drama Cyberpunk 2077. De antwoorden tref je in deze video aan.

Woensdag extra GK Journaal over Nintendo Direct en PlayStation State of Play

Volle bak nieuws dus in deze editie van het GK Journaal. En je weet het, morgen (woensdag) komen we met een extra editie die helemaal gewijd gaat zijn aan de Nintendo Direct en PlayStation State of Play. Ram maar snel op de Play knop en neem het laatste nieuws tot je.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch