Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Bully 2, opzet E3 2023 & Silent Hill: The Short Message

27/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat moeten we als gamer toch zonder nieuws, geruchten en roddels? Dat zou het leven toch een stuk minder luchtig en aantrekkelijk maken. De realiteit is momenteel al hard genoeg. Dan wil je af en toe een dosis nieuws waar je om  kan lachen of op verheugen. daarom staat er hier een nieuwe editie van het GK Journaal voor je klaar. De rubriek als het gaat om het laatste gamenieuws met dit keer onder andere Bully 2.

Is er ook een “klein’ lek met screenshots van Bully 2?

En er waren een aantal leuke dingen om te melden. Zo hebben de vermeende hackers van Rockstar mogelijk opnieuw footage openbaar gemaakt. Dit keer niet van GTA VI. Het betreft mogelijk een lek van Bully 2. Maar klopt dit? We bespreken het in deze video. Dit en meer zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 27 september.

Ieder halfjaar een nieuwe Star Wars game?

Er is ook nieuws over Star Wars. Sinds eigenaar Disney de rechten niet meer exclusief bij EA heeft neergelegd, eisen ze ook meer output van de developers die momenteel aan een Star Wars-game werken. Hoeveel dat is, hoor je in deze video. Maar er wordt momenteel aan in ieder geval acht verschillende games uit dit bekende universum gewerkt. Is dat overkill of kan de roemruchte franchise dit makkelijk aan?

De E3 kent in 2023 een geheel nieuwe opzet

Dan de E3. De afgelopen jaren werd het event of offline gehouden of het was er zelfs helemaal niet. In 2023 komt het event terug. Dat is zeker. En de data zijn ook bekend. 13 tot en met 16 juni. Maar de opzet verandert. Wat er verandert en of we dat een goed idee vinden, dat zien en hoor je in deze verse editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch