Menu Premium
Loading...

GK Journaal over jacht van FBI op hacker GTA VI & nieuwe PS5 in 2023

22/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niks is beter dan de dag eindigen met een knallende editie van het GK Journaal. De rubriek waar je zoals altijd alle nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie te horen krijgt. Laten we daarom snel van start gaan, want we hebben een paar lekkere nieuwsfeitjes en geruchten voor je klaar staan. Wat bijvoorbeeld te denken van het gerucht dat PlayStation bezig is met een ‘nieuwe’ PS5. Eentje die in september 2023 uit zou moeten komen. Bizar toch? In een tijd waarin de ‘oude’ PS5’s nog niet eens goed voorradig in de winkels liggen. Wat is er van waar? En hoe gaat het met de hacker van Rockstar? Weten we al meer over het persoon die het gedaan heeft? Je gaat de antwoorden allemaal zien en horen in het GK Journaal van donderdag 22 september.

Nieuwe PS5 moet eind september bestaande modellen vervangen

Take Two, de baas van Rockstar zeg maar, had sowieso geen lekkere week. 2K Sports werd namelijk ook goed te grazen genomen. Een hacker wist de gegevens van tienduizenden spelers van NBA2K23 te pakken te krijgen en deed daar vervolgens nasty stuff mee. Wat dat precies was, dat vertellen we je in deze video. Een aantal gamers zijn er echter goed door genaaid…

Logitech presenteert hun nieuwe handheld

Valt er dan niks leuks te vertellen vandaag? Ja hoor, wat te denken van de nieuwe handheld van Logitech die op woensdag uit de doeken werd gedaan tijdens een grootschalig event. Wat biedt de handheld en hoeveel gaat het kosten? Wat zijn de voordelen ten opzichte van concurrenten Steamdeck en de Switch? Huey en Koos zijn in Berlijn hands-on gegaan met de handheld en dat verslag zie je volgende week, maar het eerste nieuws vind je hier alvast. Ram daarom maar snel op de Play knop en check de nieuwste editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch