Menu Premium
Loading...

GK Journaal over geruchten PS Showcase en PS5-games van 200 miljoen

07/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De editie van het GK Journaal van dinsdag 7 september staat voor een groot deel in het teken van de aankomende PlayStation Showcase. Donderdag om 22:00 uur begint het event en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Zoals altijd doen de wildste geruchten de ronde en in deze GK Journaal zetten we ze op een rij en bekijken we waar een kern van waarheid in zit. En welke dus totale onzin zijn. Om vervolgens aanstaande donderdag prettig verrast te worden tijdens het event. Voor wie dit niet wil missen: aanstaande donderdag streamen wij de PS Showcase op ons kanaal. Vanaf 21:45 ben je van harte welkom op www.twitch.tv/Gamekings

Wat kunnen we verwachten bij de PS Showcase?

PlayStation kan een soepel verlopend event vol zinnenprikkelende content goed gebruiken nu de update-problemen rond Horizon Forbidden West de publisher wel een klapje hebben gegeven. Daarom hebben wij ook het gevoel dat ze gaan uitpakken. Mogelijk met de eerste beelden van de nieuwe God of War en een fraaie verrassing. En zou Rockstar dan eindelijk GTA V e+e laten zien. Oftewel de next gen versie van GTA V. Het kan dus donderdag smullen gaan worden.

Exclusieve games voor de PS5 kunnen wel eens 200 miljoen gaan kosten om te produceren

Ook hebben we nieuws over de kosten van de toekomstige exclusieve games voor de PS5. Die zouden wel eens 200 miljoen kunnen gaan kosten. Wat volgens ons best een hoop geld is. Maar wie beweert dat? Iedereen kan immers wel wat roepen. En zit er een kern van waarheid in deze uitspraak? Wat voor gevolgen heeft dit voor de industrie? En als die prijzige games dan uitkomen, en zich moeten terugverdienen, zijn er dan wel genoeg consoles voorhanden? Oftewel, hoe gaat het met de chips? Stijgt de voorraad of niet. Dit en opmerkelijk nieuws over de Yakuza-serie kun je allemaal aantreffen in deze editie van het GK Journaal.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch