Menu Premium
Loading...

GK Journaal over launch Warzone 2.0 & Xbox stelt PlayStation gerust

17/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dinsdag weet je wat je wachten staat. En op donderdag ook. We hebben het over een nieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek bij Gamekings waarin we het nieuws van de afgelopen dagen met jou doornemen. In beeld en geluid. Met vandaag nieuws over de ruzie tussen PlayStation en Xbox over de aankoop van Activision/Blizzard, een nieuwe vertraging bij productie Dead Island 2, de launch van Warzone 2 en mogelijk releasewindow van Tekken 8. En omdat het bijna Black Friday en Kerst is kijken we ook naar wat coole deals van zowel PlayStation als Xbox. Dit alles en meer zie en hoor je in het GK Journaal van donderdag 17 oktober 2022.

Hoe verliep de launch van Warzone 2?

Op woensdag was het zover. Warzone 2 ging live. En dat hebben we gemerkt. De Battle Royale mode van Call of Duty scoorde waanzinnige cijfers op de eerste dag. Maar hoe stond het met de servers? En hoe was de reactie op de content. We vertellen je het in deze video. We praten daarin ook over een interview van Xbox-baas Phil Spencer die de angel uit de twist rond de aankoop van Activision/Blizzard leek te halen. Wat zei de beste man en wat voor gevolgen kunnen deze uitspraken hebben voor de onderzoeken die lopen naar de potentiƫle overname?

Krijgen we volgend jaar een nieuwe Tekken?

We hebben ook nieuws over het achtste deel van Tekken. Bandai Namco toonde eerder deze week de jaarcijfers en keek ook vooruit naar 2023. En blijkbaar was of het Japans van veel journalisten niet goed of ze lazen er overheen, want er stond gewoon een belangrijke mededeling over de misschien wel meest bekende fighting game op deze aardkloot. Plus we hebben treurig nieuws over het tweede deel van Dead Island. En dan voel je hem waarschijnlijk al aankomen. Al die nieuws kun je gaan bekijken en/of beluisteren in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch