Menu Premium
Loading...

GK Journaal over de vele spannende geruchten rond de Nintendo Direct

23/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de harde feestelijke livestream van gisteravond zit JJ met een kleine kater (voor het eerst in zijn leven) klaar om jullie het laatste nieuws te vertellen. Want leuk en aardig dat we twintig jaar bestaan, maar daar heeft de internationale gamesindustrie helemaal gene hol mee te maken. Die kennen ons niet eens. En dus bleven ze ook de  afgelopen dagen doorgaan met het verspreiden van nieuws. Neem nu Nintendo, dat besluit precies vanavond, exact op het eindsignaal van ons 20 jaar feest in Blast Galaxy een ruime Nintendo Direct in de wereld te slingeren. Wel zo netjes natuurlijk. Maar wat gaan we daar allemaal te zien krijgen? We hebben alle geruchten voor je op een rijtje gezet.

Wat gaat Nintendo showen in hun Nintendo Direct?

Wat gaat het vannacht worden? Wie gaat er voor opblijven? Dat ligt er natuurlijk maar aan wat je verwacht en hoe excited je bent voor het nieuws dat Nintendo wil gaan brengen. We hebben het internet afgespeurd naar de meest plausibele geruchten. Nintendo helpt ons bij die zoektocht door al aan te geven dat ze de focus gaan leggen op games die deze winter. Dus een nieuwe Zelda  of nieuws over de Switch 2 kun je gevoeglijk vergeten. Logisch want de Switch OLED ligt 8 oktober in de winkels. Maar wat krijgen we dan hoogstwaarschijnlijk wel te zien. Check gewoon deze editie van het GK Journaal en je bent er vannacht helemaal klaar voor.

Apple en Epic blijven kut doen tegen elkaar

Er is natuurlijk meer nieuws. Bijvoorbeeld over de gevolgen van de uitspraak van de rechter in het geschil tussen Apple en Epic. Kun je straks eindelijk weer Fortnite spelen op de iPhone? En waar is Respawn mee bezig? Want die kwamen met een vrij cryptische tweet opeens. Moeten we daar meer achter zoeken of is het een beetje loos nieuws.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch