Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘ Ook in september mogelijk geen releasedatum next gen consoles’

01/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is terug van het zonnige Griekenland en presenteert deze week zoals vanouds het GK Journaal. Hij heeft zich helemaal ingelezen in de afgelopen twee weken en is compleet bij. In de editie van vandaag pakt hij uit met een aantal nieuwtjes. Waarbij het ontbreken van een releasedatum van zowel de PS5 als de Xbox Series het belangrijkste nieuws is. Want waarom horen we die datum maar niet…

Mogelijk ook in september nog geen nieuws over releasedatum PS5 en Xbox Series X

Aan het eind van dit jaar komen er twee nieuwe consoles in de schappen te liggen: de PS5 en de Xbox Series X. Dat klinkt heel mooi, alleen weten we (nog steeds) niet op welke dag dat zal zijn. En we zitten dus al in de maand september. Microsoft en Sony ‘are playing the waiting game’. Maar waarom is dat? Durven ze niet als eerste naar buiten te treden of is er meer aan de hand? JJ heeft een mogelijk antwoord.

We weten wanneer de beta van Call Of Duty Black Ops: Cold War start

Veel mensen zitten te wachten op de nieuwe Call Of Duty. Vooral vanwege het briljante Warzone. En nu we weten dat de game dit najaar er aan komt, is de kans groot dat we als snel met de game kunnen spelen. Want er gaat altijd een beta aan de release van een nieuwe Call of Duty vooraf.  Zo ook dit keer. En als we de geruchten mogen geloven, weten we nu ook exact wanneer dat gaat gebeuren.

De Tokyo Game Show gaat online wat leuke nieuwtjes opleveren

Veel gaming evenementen gaan dit jaar niet door. Althans, niet in fysieke vorm. Wel verzorgen ze vrijwel allemaal een of meerdere streams. Zo ook de Tokyo Game Show. Van 23 tot en met 27 september gaan zij vijf dagen lang, online, nieuws de wereld in strooien.  En JJ geeft nu al een sneak peek van een aantal nieuwe games die daarbij gaan zitten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch