Menu Premium
Loading...

GK Journaal over de mogelijk spectaculaire EA Play van 22 juli

01/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM. Een nieuwe editie van het GK Journaal op je beeldbuis. Gewoon omdat het kan. En natuurlijk omdat er nieuws is. Bijvoorbeeld over het aanstaande EA Play event dat op 22 juli zal plaatsvinden. Tijdens EA Play, dat normaliter vlak voor de E3 werd georganiseerd, toont de grootmacht de games die ze in 2021 en 2022 gaan uitgeven. En als we alle geruchten en feiten bij elkaar optellen, dan komt er best een spectaculair beeld naar voren. Welk beeld? Welke games? Dat vertelt JJ in deze editie van het GK Journaal. Maar als de titels die we nu horen ook daadwerkelijk aanwezig zijn, dan gaat de hardcore gamer een goede tijd tegemoet. En pruimen we ook wat makkelijker de free to play meuk die EA geheid ook zal tonen.

EA kan wel eens flink gaan uitpakken tijdens EA Play

Er is echter niet alleen goed nieuws over EA. De grote FIFA 22 beta ging goed fout. Zo fout dat de uitgever besloot de beta razendsnel offline te halen. Mensen wisten info in de beta te achterhalen die helemaal nog niet naar buiten mag komen. Gevalletje niet goed beveiligd zeg maar. JJ vertelt welke nieuwigheden gevonden werden en op straat kwamen te liggen. En of er wat tofs tussen zat.

Als je hoopt dat Elder Scrolls 6 snel uitkomt, dan kom je bedrogen uit

Nieuws is er ook over Bethesda en Elder Scrolls 6. Todd Howard liet in een interview weten dat we nog niet al te veel moeten verwachten van de game. Want het spel bevindt zich echt pas in een prille design fase. Waarom zegt Todd dat? En heeft ie het recht om dit te roepen. Antwoord is natuurlijk ‘ja’. Maar we bedoelen natuurlijk waarom de beste man het moet roepen. Was het een legitieme vraag van de journalist in kwestie? Dit en enkele andere onderwerpen zie en horror je allemaal de revue passeren in het GK Journaal van donderdag 1 juli.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch