Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Cyberpunk 2077, bestaan Xbox Series S en de nieuwe Call of Duty

11/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandagavond hadden twee grote bedrijven uit de game-industrie het onzalige idee om gelijktijdig nieuwe footage te tonen van hun nieuwste game. Het betreft hier Activision en CD Project Red. Nik de boel een beetje op elkaar afstemmen, nee, gewoon om 18:00 CET je shit tonen. Activision liet op dat moment influencers los op een mysterieuze box en CD Project Red zette hun nieuwe Night Wire Live over Cyberpunk 2077 online. JJ bekeek beide events en kwam tot de conclusie dat de ene beter geslaagd was dan de ander. Dat gedoe met die influencers die bezig zijn met unboxen, kan hem redelijk gestolen worden. Maar het leidde in ieder geval wel tot een nieuwe datum. Een datum waarop dan eindelijk de nieuwe Call of Duty ook echt in de vorm van beelden getoond gaat worden. Welke dag dat is en hoe laat, dat zie je in deze video.

Gadverdamme wat dreigt Cyberpunk 2077 een potje vet te worden

JJ was tot nu toe nog geen grote fan van Cyberpunk 2077. Niet dat die game niet goed gemaakt was, maar de setting deed hem weinig. Tot gisteravond. Want de uitleg van de drie klasses in de game en vooral de wapens waarmee je straks kunt knallen, deden hem watertanden. De volledige stream kun je hier terug kijken. In deze video neemt JJ met jou de belangrijkste onderdelen door.

De Xbox Series S komt er toch echt aan

Ander nieuws is de bevestiging van de komst van Xbox Series S door middel van een gelekte box met daarin een nieuwe Xbox Series controller. Blijkbaar kon iemand die al kopen. Gelooft JJ deze beelden? En hoe past de ‘ S’  in de huidige strategie van Xbox? Verder is er nieuws over de megahit Fall Guys, de op handen zijnde verkoop van Warner Brothers, een nieuwe game van Rocksteady en Assassins Creed Valhalla. Van die laatste game verscheen er opeens een ‘ vreemde’  trailer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch