Menu Premium
Loading...

GK Journaal over beef PlayStation/Xbox, Starfield & Steam app

13/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze best wel bewolkte donderdagmiddag hebben we vanuit onze studio een gloednieuwe editie van het GK Journaal in elkaar gezet. Dé video-rubriek als het gaat om het laatste gamesnieuws. In deze editie hebben we het onder andere over de strijd tussen Microsoft en PlayStation als het gaat om de aankoop van Activision/Blizzard. Die strijd begint steeds harder te worden. De eerste rapportage van de Britse mededingingsautoriteit, CMA, is daar debet aan. Die vindt de aankoop namelijk slecht voor de concurrentie. Microsoft gaat in niet mee in deze conclusie en dan drukken we ons nog zacht uit. Wat is er allemaal gezegd de afgelopen dagen en waar gaat dit naar toe? Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 13 oktober 2022.

De strijd tussen PlayStation en Xbox wordt steeds harder

Het is gelukkig niet alleen maar ellende in de gamesindustrie. Op woensdag gooide Bethesda een nieuwe developers diary online waarin enkele nieuwe details bekend werden gemaakt over Starfield. Wat waren die details en wat vinden van de dingen die besproken zijn? We praten ook over PlayStation Stars, een nieuw loyalty programma van Sony, waarmee je door veel te gamen en mee te doen aan allerhande activiteiten voordeeltjes kunt verdienen. Welke dat zijn en of die voordelen ook tof zijn, dat vertellen we in deze video.

Wat is Project U van Ubisoft?

Tot slot is er het nieuws over de nieuwe, geheime game van Ubisoft, Project U. Dat spel blijkt dus niet zo geheim te zijn. Wat niet vreemd is, want bij de Fransen donderstraalt alles op straat de laatste jaren. In deze editie van het GK Journaal leggen we uit wat je straks naar verluidt kan gaan doen in dit spel. Ook checken we de nieuwe app van Steam voor IOS en Android die het beheren van jouw Steam library nog makkelijker zou moeten maken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch