Menu Premium
Loading...

GK Journaal over aankomende Xbox Developer Direct & VR bril Apple

10/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zou het leven toch een flink stuk saaier zijn als er geen game gerelateerd nieuws meer was. Of lekker rustig. Het is maar hoe je het bekijkt. Bij Gamekings houden we echter van de jacht op nieuws. We willen graag weten waar we als gamer allemaal naar uit kunnen kijken. En dus hebben wij ook deze dinsdag een splinternieuwe editie van het GK Journaal voor jou klaar staan. De rubriek die je op de hoogte brengt van alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd in de game-industrie. Deze editie gaat onder andere over de Xbox Developers Direct die er snel aan lijkt te komen en wat je er allemaal kunt verwachten, de nieuwe VR bril van Apple en een nieuwe aanpak bij Naughty Dog als het gaat om het maken van games. Al deze onderwerpen zie en hoor je voorbijkomen in het GK Journaal van dinsdag 10 januari 2023.

Xbox Developer Direct brengt ‘deep dive’ in aantal grote exclusives

Als we Windows Central’s Jez Corden mogen geloven dan komt Microsoft eindelijk met een online event waarin ze hun games voor 2023 met nieuwe footage aan de gamers gaan voorstellen. Het mocht ook wel tijd worden, want het was te lang stil als het ging om grote Xbox exclusives. Daar komt dus mogelijk al snel verandering in. Diverse bronnen binnen Microsoft geven aan dat het event op 25 januari plaatsvindt. Welke games mogen we daar verwachten en hoe ziet het event er uit? We geven de antwoorden in deze video.

‘Apple komt in de lente met de Reality vr-bril’

Mark Gurman, de doorgaans erg betrouwbare Apple-analist van Bloomberg, verwacht dat Apple binnenkort hun eigen vr-bril gaat aankondigen. De Reality, want zo heet het device, zou dan deze lente op de markt komen. Hoe betrouwbaar is dit nieuws en zitten we er op te wachten? Je ziet en hoort het antwoord in het GK Journaal.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch