Menu Premium
Loading...

GK Journaal over 10-jarige deal Call of Duty & kosten Game Pass games

22/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dan weet je wat je te wachten staat. Dan zetten we een nieuwe editie van het GK Journaal online. Dé rubriek bij Gamekings waarin alles draait om het belangrijkste gamesnieuws van de afgelopen dagen. In glorieus beeld en kraakhelder geluid. Met vandaag nieuws over de steeds verder oplopende beef tussen PlayStation en Xbox over de aankoop van Activision/Blizzard en de Call of Duty franchise in het speciaal. Dit conflict begint zich meer en meer te ontwikkelen als een ware soap serie. Met de gamers op de eerste rang. We hebben tevens meer nieuws over de mogelijke kosten van de third party games die op Game Pass verschijnen. Ook is er tof nieuws voor de fans van de Bayonetta-franchise. Je-weet-wel, de serie met die stemactrice. Dit alles en meer zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 22 oktober 2022.

De strijd tussen PlayStation en Xbox over Call of Duty wordt zo langzamerhand een soap serie

Een soap serie, dat is wat de strijd tussen PlayStation en Xbox over de aankoop van Activision/Blizzard door de laatste, aan het worden is. Volgens de New York Times heeft Xbox namelijk na het door PlayStation afgeslagen bod van 3 jaar zonder veranderingen in de verkoop van Call of Duty, een nieuw aanbod gedaan. Wat was dat aanbod en hoe reageerde PlayStation daar op? Je gaat het zien en horen zodra je op de Play knop hebt gedrukt.

ZeniMax Online Studios al een flinke poos bezig met nieuwe IP

We hebben ook nieuws over een nieuwe IP die ZeniMax Online Studios aan het maken is. Je kent hen van Elder Scrolls Online, een meer dan prima MMO die we op de redactie af en toe spelen. De nieuwe game lijkt al een flinke poos in ontwikkeling. Iets wat mogelijk ook het geval is bij een nieuw deel van Bayonetta. Terwijl het derde deel echt fris in de winkels ligt. Dit alles kun je checken in deze editie van het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch