Menu Premium
Loading...

GK Journaal ‘Opeens waren alle Rockstar games van Steam verwijderd…’

20/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag 20 april en je weet wat dat betekent: Een nieuwe editie van het GK Journaal. Met vandaag een bomvolle editie met vooral bizarre onderwerpen, zoals Rockstar games die verdwijnen op Steam, de PS3 shop die opeens weer wel online blijft, Warzone seizoen 3 met ‘weinig’ GB en Hollands trots: Horizon Zero Dawn¬†helemaal gratis. Kortom, een lekkere volle editie van het GK Journaal.

Da’s pech, Rockstar games op Steam weg

Er was wat verwarring op Steam toen games zoals Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption II, L.A. Noire, Max Payne 3 en nog een aantal games van Rockstar plots verdwenen op Steam. Gelukkig bleek het een klein foutje te betreffen en kon het gewoon gefixed worden. Maar niet alleen heeft Rockstar iets gefixed, ze hebben ook iets terug geplaatst op Steam. Midnight Club 2, dat in begin 2018 van Steam was afgehaald, maakte een spontane comeback. Maar hoe kwam deze error to stand? JJ ging op onderzoek uit.

Nieuws over Cold War, Warzone en Horizon Zero Dawn

De Call of Duty franchise is al jarenlang de grootmeester van de First Person Shooter genre. Al sinds 2005 kunnen we ieder jaar uitgaan van een nieuwe COD game. Vorig jaar was het de beurt aan Call of Duty: Black Ops Cold War. En zoals nu helemaal het ding is, worden games opgedeeld in seizoenen. Cold War is inmiddels toegekomen aan het derde seizoen. JJ vertelt jullie wat er te verwachten valt. Ook zullen er aanpassingen komen aan Warzone, na een oerknal. Ook is er nieuws rond een van de beste games van Nederlandse makelij: Horizon Zero Dawn. Horizon Zero: Complete Edition is gratis te krijgen via Days of Play. Mocht jij nog nooit toegekomen zijn aan het spelen van deze game en de DLC ‘The Frozen Wilds‘, dan is dit het ideale moment. Dan ben je klaar als Horizon: Forbidden West uitkomt aan het einde van dit jaar.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch