Menu Premium
Loading...

GK Journaal: nog meer uitstellers & nieuwe duurste game ooit gemaakt

09/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of je nu kijkt op je vakantieadres of gewoon lekker thuis vanuit de tuin of op je werk, er staat ook deze dinsdag een frisse editie van het GK Journaal voor je klaar. Met daarin, zoals altijd, het laatste gamesnieuws. GK Journaal is immers de rubriek waarin je twee keer per week alle heetste nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie te horen krijgt. Ook vandaag hebben we een aantal wetenswaardige feitjes weten te vinden. Zo is er helaas slecht nieuws voor de fans van Marvel en Arc Champions. Beide games hebben zoals zoveel games dit jaar een klap met de uitstel hamer gekregen. Ook werden er de eerste beelden getoond van de een zeer opvallende nieuwe map uit Call of Duty Modern Warfare 2. Dit en ander nieuws zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 10 augustus 2022.

We hebben een nieuwe duurste game ooit

Je houdt het bijna niet meer bij, het aantal uitstellers dit jaar. Het is zelfs zo erg dat JJ er later deze week een werkstukje aan wijdt. Ook deze week waren er twee nieuwe slachtoffers te betreuren. Welke dat waren en wanneer de beide games dan gaan uitkomen, vertellen we je in deze video. Ook berichten we wat de duurste game ooit is. En we hebben zo’n idee dat je de naam van dit spel niet gaat raden. Het spel is namelijk in onze contreien niet eens zo populair.

Call of Duty Modern Warfare 2 komt met opvallende map

De release van Call of Duty Modern Warfare 2 komt snel dichterbij. En het is een van de games die zo snel uitgesteld gaat worden. Op maandag werd de eerste beelden van een zeer opvallende nieuwe map getoond. We hebben niet eerder geknald in zo’n bizarre omgeving. Dit en veel meer zie en hoor je in een nieuwe editie van het GK Journaal.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch