Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Nintendo verkoopt zich scheel aan de Switch

02/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om de nieuwste ontwikkelingen in de gamewereld te bespreken in deze gloednieuwe editie van het GK Journaal. Maar, dit is niet zo maar een nieuwe aflevering. Voor het eerst in de rijke geschiedenis van het GK Journaal deelt JJ het scherm met… jawel… Daan! Dankzij de gulle support van de Premium Bazen is Daan vanaf 1 februari een aantal dagen per week op kantoor. En dus heeft ie ook meer tijd om bij items te zitten. Vandaar, vanaf vandaag, GK Journaal, met twee man en dus iets meer discussie, mening & fun. JJ en Daan hebben het in deze editie over de immense groei van de Nintendo Switch, geruchten over de snelle komst van Breath of the Wild 2 en de verwachtte nostalgie in Gran Turismo.

Heeft iedereen al een Nintendo Switch?

Nintendo heeft altijd al een populair plekje bezit in gaming. Veel titels als; Super Mario Bros en Zelda zijn wereldwijd bekend en niet te missen in de jeugd van velen. En als je om je heen kijkt dan lijkt het wel alsof iedereen vandaag de dag een Switch bezit. Klopt dit ook? Nintendo maakte onlangs de jaarcijfers bekend en daarmee ook het aantal ‘handhelds’ wat ze inmiddels verkocht hebben. Keken Daan en JJ op van deze cijfers?

Gaat Gran Turismo 7 100% old school?

Gran Turismo heeft een behoorlijke status op de redactie. Veel presentatoren spelen deze serie al vanaf hun jeugd en zien het als een van de beste racegames ooit gemaakt. Logisch dus dat de verwachtingen hooggespannen zijn toen developer Polyphony Studios het nieuwste deel uit de franchise voor de PS5 aankondigde. Eerder deze week gaf maker Yamauchi een interview. En dat doet hij zelden. Wat stond er in het interview en maakt die info het verheugen op Gran Turismo 7 nog groter? Dat en meer hoor en zie je in het GK Journaal van dinsdag 2 februari. Met duo presentatie!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch