Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Nintendo Direct & PlayStation State of Play

14/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huh, een GK Journaal op woensdag? Zijn ze de kluts kwijt bij Gamekings? Nee, dat zijn we niet. Die hangt gewoon bij ons in de keuken. En er is alle reden om een extra editie van het GK Journaal online te zetten. Twee presentaties brachten ons dinsdagmiddag- en avond een handvol aan hele fijne games. En dat is toch exact de reden waarom wij ooit in dit vak gestapt zijn. Nieuwe games spotten en er enthousiast over doen. We hebben het natuurlijk over de Nintendo Direct en de PlayStation State of Play. respectievelijk 40 en 20 minuten lang en gezegend met een groot aantal verrassingen en sterkte trailers. In deze editie van het GK Journaal nemen we beide presentaties met je door.

Direct brengt eindelijk beelden én releasedatum van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo trapte het feestje op dinsdag af en toonde in veertig minuten tijd een flink aantal games die het komend najaar en in 2023 voor ons speelbaar gaan zijn. Verrassingen als Pikmin 4 en Fire Emblem Engage maakten veel fans erg blij en als klapper was daar de trailer en de releasedatum van Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Hoe bviel ons de Direct en welk signaal gaf Nintendo af met de content die ze toonden? je ziet en hoort het antwoord in deze video.

PlayStation State of Play bevat aantal verrassingen

In de late avond (of de vroege ochtend, het is maar hoe je het bekijkt), was het de beurt aan PlayStation om in hun State of Play te vertellen waarom gamers hun best moeten blijven doen om een PS5 te bemachtigen. De presentatie duurde 20 minuten lang, bevatte 10 games en eindigde met de langverwachte nieuwe trailer van God of War Ragnarök. Wederom bekijken we wat de impact en de boodschap van deze presentatie was. Deed PlayStation waar PlayStation goed was en is: wrede games maken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch