Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation zorgt voor ontruiming vliegveld & Crazy Taxi Reboot

19/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Paasweekend is voorbij. Hoogste tijd daarom voor een verse editie van het GK Journaal. De nieuwsrubriek waar we het laatste gamenieuws voor je hebben verzameld. Vandaag hebben we het onder andere over de plannen van Sega voor ‘Super Games’, waaronder een reboot van Crazy Taxi, de 4e verjaardag van God of War, een PlayStation die zorgt voor paniek op het vliegveld van Boston en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in het GK Journaal van dinsdag 19 april 2022. Ram dus maar snel op de Play knop.

Details over een Crazy Taxi & Jet Set Radio reboot

We beginnen deze editie met nieuws over Sega. Ze zijn van zins om oude games een nieuw leven in te blazen. En dat onder het label ‘Super Game’. Het zou gaan over een reboot van onder andere Jet Set Radio en Crazy Taxi. Allemaal games uit de tijd van de Dreamcast. Zitten wij daarop te wachten? Meer details daarover hoor je zo. Er is ook nieuws over de Xbox Game Pass. Gamers die onder andere Halo Infinite en Forza Horizon 4 op PC hebben gespeeld, kunnen nu drie maanden lang gratis Game Pass krijgen. Hoe dat precies zit hoor je zo. 

Vliegen met een PlayStation kan ernstige gevolgen hebben

Ook kom je er in deze editie achter waarom het niet zo slim is om een PlayStation mee te nemen naar het vliegveld. Waar dat over gaat? Dat hoor je zo in het GK Journaal. Alsmede het verhaal van de PlayStation donuts. De 4e verjaardag van God of War komt eraan. En zou dat niet de perfecte tijd zijn voor een nieuwe God of War Ragnarok trailer zijn? En zo ja, waarom gaat PlayStation dan opeens games los aankondigen, in plaats van tijdens een State of Play event? Nieuws hierover en meer ga je allemaal zien en horen in het GK Journaal.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch