Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Nieuwe games voor de PS5 & S.T.A.L.K.E.R. 2 ligt stil

03/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zou het leven toch saai zijn als er geen nieuws meer was. Of lekker rustig. In ieder geval hebben wij een splinternieuwe editie van het GK Journaal voor je klaar staan. Het item waarin we je op de hoogte brengen van alles wat er gebeurt in onze geliefde game-industrie. De editie van donderdag 3 maart gaat onder andere over het gevolg van de oorlog in Oekraïne voor de industrie en de manier hoe men er op reageert. Verder is er nieuws over Sly Cooper, een nieuwe Infamous, Forspoken, nieuwe games van Valve en nog veel meer. Je ziet het allemaal in het GK Journaal van donderdag 3 maart.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl ontwikkeling voorlopig gestopt

Voor veel mensen is een videogame een tool om even weg te zijn van de realiteit. Helaas is dat tegenwoordig steeds lastiger. de realiteit is net even te kut soms. Helemaal als je in Oekraïne woont. En dat is exact waar de developer van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl haar studio heeft staan. Hoe gaan zij met deze ellende om. En wat zijn de gevolgen voor hun game? Kunnen ze de game nog wel afmaken? Dat zie en hoor je zo. Ook kijken we hoe de rest van de gameswereld reageert op de ontwikkelingen in Oekraïne. Zo was er wat met FIFA wat meneer Putin wel eens mores zou leren. Meer details daarover zie en hoor je zo.

Nieuwe Infamous lijkt in ontwikkeling

Daarnaast hebben we ook nog wat goed nieuws voor jullie klaarliggen. Want er komen een hoop nieuwe games aan. Zo lijkt het erop dat Valve aan meerdere titels tegelijk werkt. Welke dat mogelijk zijn en of daar Half-Life 3 bij zit, dan vertellen we je zo? Verder hebben we positief nieuws voor de Playstation fans. Het heeft er alle schijn van dat ze werken aan een nieuwe Sly Cooper en Infamous. Meer details daarover zie en hoor je zo. Tot slot praten we ook over Forspoken en een nieuwe IP van Housemarque. Dat alles dus in het GK Journaal. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch