Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Is nieuwe Warzone map vet & politiek wil wet tegen scalpers

02/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe editie van het GK Journaal. Onze vaste rubriek waarin we de meest belangrijke nieuwtjes van de afgelopen paar dagen behandelen. En zo is het vandaag niet anders. We hebben een lekker gevuld Journaal voor je klaar staan. Zo gaan we het onder andere hebben over de nieuwe map van Call of Duty Warzone , GTA: The Trilogy Definitive Edition, Prey 2 en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 2 december. 

De nieuwe Warzone map heet Caldera

Aankomend weekend is het tijd voor The Game Awards. Het lekken valt dit jaar best mee. Vorig jaar was het veel erger. Anyway, er doet nu een gerucht de rondte dat er gewerkt wordt aan van Prey 2. Wat we zeer zouden toejuichen. Meer details daarover ga je zo meteen horen. Andere nieuwtjes zijn er ook. Zo krijgen we een nieuwe update voor Call of Duty Warzone. De langverwachte nieuwe map genaamd Caldera. Wij hebben de trailer voor je klaargezet en bespreken of dit vet gaat worden? Of gaan we straks Verdansk missen. Daarnaast hebben we het over de eerste Titanfall. En het is helaas niet zo goed nieuws voor de fans van de originele game. Wat dat is? Dat hoor je zo meteen.

Democraten gaan de oorlog aan met scalper bots

Maar er is meer, veel meer. Zo hebben we het over Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition. Daar waren we niet echt positief over. En dat zou er toe geleid kunnen hebben dat Rockstar de lancering van de fysieke versies uit heeft gesteld. Tot wanneer dat is? Dat vertellen we je natuurlijk in deze video. Daarnaast hebben we het ook over scalpers. Kunnen we binnenkort eindelijk massaal schaarse goederen als een PS5 of een videokaart bemachtigen? Als het aan de Democraten in de VS ligt wel. Dit en meer zie en hoor je in een gloednieuwe editie van het GK Journaal. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch