Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Multiversus, Blade & Fortnite X Destiny 2

23/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tof dat je kijkt naar het GK Journaal van dinsdag 23 augustus met vandaag nieuws over onder andere het succes van Multiversus, Ubisoft’s Blade, de Sega Mega Drive Mini 2 en een mogelijke samenwerking tussen Fortnite en Destiny 2.

Multiversus stoot Elden Ring van de troon

Volgens het NPD heeft de game Multiversus grote successen geboekt in de maand juli van dit jaar. De game wist Elden Ring van een eerste plaats te stoten om zo de bestverkopende game van Amerika te worden. Dit is extra opvallend omdat Multiversus een free to play game is. Echter waren de Founders Pack bundels (kosten €40 – €100) zo populair dat de game alsnog bovenaan wist komen te staan.

Ubisoft werkt niet aan Blade

De afgelopen weken gingen daar de geruchten dat Ubisoft mogelijk aan een open wereld Blade game zou werken. Deze geruchten werden nog eens aangedikt door een behind the scenes foto van een Marvel project. Ubisoft besloot om op de geruchten te reageren en moest fans teleurstellen met het feit dat Ubisoft op dit moment niet aan een Blade game werkt. Wellicht helaas, maar wat niet is kan nog komen. In 2023 moet Marvel’s Blade zijn debuut gaan maken in de MCU.

Komt er een Fortnite X Destiny 2 cross-over?

Een dataminer genaamd Ginsor stuitte op een opmerkelijke ontdekking. In de code van Destiny 2 vond hij namelijk aanwijzingen voor een Fortnite X Destiny 2 cross-over event. Nu zijn cross-over events niet nieuw voor Destiny 2, eerder was daar nog een hommage aan de Halo serie. Echter, lijkt Fortnite iets verder van de game af te staan. Het zou hier om de Black Knight, Catalyst en Omega skins gaan die binnenkort verkrijgbaar moeten komen in de game.

SEGA Mega Drive Mini 2 komt binnenkort naar Europa

De mini consoles waren een tijdje een hype, maar de laatste tijd wordt het al wat rustiger. Daar komt als het aan SEGA ligt snel een eind aan want de onlangs aangekondigde SEGA Mega Drive Mini 2 zal ook in Europa gaan verschijnen. Je zult er echter wel snel bij moeten zijn want de mini console zal schaars zijn. Slechts eentiende van de vorige oplage zal gaan worden verscheept. Dit heeft vooral met het wereldwijde chiptekort te maken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch