Menu Premium
Loading...

GK Journaal PlayStation verliest leden, The Last of Us & Marvel

01/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opgenomen, geüpload en klaar gezet. Een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Iedere week bespreken we in deze rubriek het meest belangrijke nieuws en de meest pregnante geruchten van de afgelopen dagen. Met vandaag een vijftal verse onderwerpen. Zo is er nieuws over een mogelijke uitzenddatum van The Last of Us movie, is het team achter God of War Ragnarök bepaald niet blij met het gedrag van sommige gamers en gaat EA de komende jaren maar liefst drie games maken die gebaseerd zijn op het super hero universum van Marvel. Al dit nieuws en meer zie en hoor je in het GK Journaal van 1 november 2022.

EA sluit dikke deal met Marvel en gaat drie games maken

EA heeft een mooie deal met Marvel gesloten. Ze mogen van de super hero grootmacht drie games maken gebaseerd op de helden uit hun universum. Een apart verhaal omdat Disney, eigenaar Marvel, nu juist gekapt was met het geven van exclusieve rechten aan EA. Ze twijfelden openlijk aan de kwaliteit van de spellen die EA maakten. Wat is er dan nu veranderd? Waarom is EA nu opeens wel goed genoeg. we geven het antwoord in deze video.

Je kunt de The Last of Us serie mogelijk sneller kijken dan je dacht

Leuk nieuws voor de mensen die wachten op serie rond The Last of Us. En wij behoren daar ook toe. Als we een kaar screenshots, genomen van HBO in de VS, mogen geloven kunnen we al vrij snel naar de serie gaan kijken. Hoe snel, dat vertellen we je in deze video. Ook is er nieuws over Xbox Game Pass en PlayStation Plus. De groei van beide services vallen een beetje tegen. Wat is er aan de hand en moeten beide partijen zich zorgen gaan maken? Je ziet en hoort de antwoorden in een nieuwe editie van het GK Journaal.

Gamekings Podcast

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch