Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Verkoop PS5 loopt achter op PS4 & Gran Turismo 7 is geil

03/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op deze best wel bewolkte donderdagmiddag hebben we vanuit onze nieuwe studio een gloednieuwe editie van het GK Journaal in elkaar gezet. En het zit opnieuw bomvol spraakmakend nieuws. Zo liet het jaarverslag van Sony zien dat de verkoopcijfers van de PS5 achterlagen op die van de PS4. Hoe kan dat? De console vloog toch de winkel uit? En wat gaat Sony er aan doen om de verkoopcijfers omhoog te stuwen? Dan is er nieuws over de impact die de aankoop van Bungie gaat hebben op de (exclusieve) games die er de komende jaren gaan uitkomen. We hebben met open mond naar de carporn State of Play over Gran Turismo 7 zitten kijken. Is daar nog belangrijk nieuws bij naar buiten gekomen? Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 3 februari.

Gran Turismo 7 druipt van het scherm in State of Play

Dankzij de State of Play van afgelopen woensdag is er een stuk meer bekend geworden over Gran Turismo 7. Voor de gamers die er erg naar uitkijken was er veel goed nieuws. Je kunt straks met iets meer dan 400 wagens helemaal  old school los in de game. De zogenaamde Licence Tests zijn terug, alsmede de map waar vanuit je alle races aanvangt. Meer details over Gran Turismo 7 hoor je in deze video. Maar er is meer, veel meer. 

Suïcide Squad: Kill the Justice League is uitgesteld naar 2023

Er wordt bijvoorbeeld gepraat over de verkoopcijfers van de PS5 en ook die van de Xbox Serie X. Die van de PS5 lopen achter bij die van de PS4. Een ramp? Oorzaak? Alles hoor en zie je zo meteen. Tot slot is er nieuws over Suïcide Squad: Kill the Justice League. Want, helaas voor de fans, de game is uitgesteld. Net zoals veel andere titels van Warner Bross. Dit alles staat voor je klaar in de donderdag-editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch