Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Excuses CD Projekt Red & vrouwelijke hoofdrolspeler in GTA VI

14/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag 14 januari, en dat betekent dat het tijd is voor een bomvolle en extra lange editie van het GK Journaal. Waar januari normaal een stille periode is voor gaming, en de eerste weken van dit jaar behoorlijk suf waren, barst het nu opeens los. En dus pakken we groots uit. JJ gaat het hebben over de verontschuldiging van CD Projekt Red, de potentiële protagonisten in GTA VI, nieuwe Star Wars games en meer.

De excuses van CD Projekt Red

Het lijkt maar niet stil te worden rond Cyberpunk 2077. Elke week is er wel een nieuw nieuwtje te spotten, of wordt een rechtszaak tegen de Poolse developer bekend gemaakt. En ook dit keer scoort de game internationaal headliners. CD Projekt Red heeft woensdag een video naar buiten gebracht waarin mede oprichter Marcin Iwinski duidelijk maakt dat zij Cyberpunk 2077 niet op zullen geven Hij biedt bovendien zijn excuses aan voor de staat waarin de game uitkwam. In de video gaat hij ook in op de reden waarom de console versie van de game zo rampzalig uitpakte. En belooft hij dat CD Projekt Red zich de komende maanden gaat focussen op de glitches en de crashes. Hoe oprecht is het excuus? JJ geeft er zijn mening over.

Star Wars games are back on the menu

Voor de afgelopen acht jaar was EA de enige publisher die Star Wars games mocht uitbrengen. In die acht jaar hebben zij in totaal vier Triple A games uitgebracht: Star Wars Battlefront 1 en 2, Jedi Fallen Order en Squadrons. Waar Jedi Fallen Order en Squadrons goed werden ontvangen, was er op de beide Battlefront games behoorlijk wat aan te merken. Sinds deze week heeft Lucas Films Games besloten ook andere publishers de kans te geven om een Star Wars game uit te brengen. Natuurlijk dook daar een bekende naam meteen bovenop. JJ vertelt je welke partij dat is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch