Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Line-up’ PlayStation State of Play & Halo Infinite scoort

26/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dinsdag is daar en dan weet je als trouwe Gamekings kijker wat er staat te gebeuren. Het is tijd voor een fonkelnieuwe aflevering van het GK Journaal. Het item waar we het meest belangrijke nieuws van de afgelopen dagen gaan behandelen. En de aflevering van dinsdag 26 oktober brengt veel vreugdevolle weetjes. Bijvoorbeeld over de campaign van Halo Infinite die een jaar geleden zo hard werd afgefakkeld door de community dat de game werd uitgesteld. Nu zijn er nieuwe beelden. Ook PlayStation zit niet bepaald stil. Woensdag aanstaande komt er een PlayStation State of Play online en de eerste geruchten duiden op een paar verrassende namen. Dat en meer zie en hoor je allemaal in een nieuwe editie van het GK Journaal.

Wat gaan we zien tijdens PlayStation State of Play

Ander mooi nieuws is een hardnekkig gerucht over een behoorlijk bekende Sony Playstation IP. Gaat er eindelijk een vervolg komen of niet ? We hebben we hier over Infamous. En als dat zo is, zit de game dan ook woensdag in de  uitzending van State of Play of betreft dat andere titels? Verder is er ook nieuws uit de hoek van Xbox. Want komt er nu wel of niet iets groots aan? En betreft het dan first- of third party? En wat zou het kunnen zijn? Het is toch de tijd van speculaas…

Meer details over Hogwarts Legacy

Ook uit de Xbox-hoek komt het nieuws ook over een actievolle RPG. Het zou gaan om een nieuwe IP met een WU-Tang achtige style. En naar verluidt exclusief voor de Xbox en PC. Wat is hier van waar en wie gaat hem dan maken? En is het een studio aan wie je die taak kan toevertrouwen? We gaan het allemaal aan je uitleggen een deze nieuwe editie van het GK Journaal. Zodat je helemaal bij bent als het gaat om het laatste gamenieuws.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch