Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Leakers Pokémon krijgen elk vette boete van 150.000 dollar

24/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke donderdag staat er ook nu een nieuwe editie van het GK Journaal voor je klaar. Gebouwd op het laatste game-nieuws voorhanden. In deze aflevering behandelen we de nogal forse boete die Pokémon leakers kregen, de griezelige ambitie bij de makers van PS5-exclusive Forspoken, nieuws over oude maps in het nieuwe Battlefield 2042 en het geloof van Phil Spencer in een uitmuntend nieuw deel van de Fable reeks. Ram dus maar snel die Play-knop door je toetsenbord en geniet van het laatste nieuws. Zoals altijd geserveerd met het typische Gamekings-sausje.

Pokémon leakers kneiterhard op hun vingers getikt

Cheaten is niet cool. Dat weten we allemaal. En graag zien we leakers ook op hun kinderachtige vingers getikt. Maar een boete van 150.000 euro voor vaak spelen, dat zie je niet vaak. Maar je weet dat Nintendo extreem protective is als het gaat om hun games. Hoe deze zaak precies in elkaar zit, vertellen we in deze editie van GK Journaal. Moraal is wel: ‘Don’t fuck with Nintendo’. Maar dat waren we ook niet van plan. Nieuws is er ook over Battlefield 2042. EA had al gemeld dat er nog een nieuwe mode zou komen. Eentje die pas op 22 juli gepresenteerd wordt en die je Battlefield laat spelen zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt. Wij hebben een idee wat dat kan zijn.

Forspoken moet mooiste sandbox game ooit worden

Dan de brandende ambitie van de makers van Forspoken. Een PS5-exclusive die, als we de makers mogen geloven de mooiste open wereld game ooit gemaakt moet gaan worden. In deze video leggen we uit hoe de Japanners dat denken te gaan bereiken. Dit en nieuws over Fable en Ghost of Tsushima kun je allemaal horen en zien in het GK Journaal van donderdag 24 juni. De dag dat er opeens geen voetbal op is en je dus alle tijd hebt om dit item te checken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch