Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Komt PlayStation eindelijk met faceplates voor de PS5?

23/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het in ons kikkerlandje in sommige gebieden wat onrustig is en de periode niet de leukste is, moeten we natuurlijk niet uit het oog verliezen dat er ook nog leuke dingen gebeuren. Bijvoorbeeld in de gamesindustrie. En dan gaan we het daar natuurlijk over hebben in een nieuwe editie van het GK Journaal. We hebben een hoop nieuwtjes voor je klaar staan. Zo gaan we het vandaag hebben over verschillende games, studio’s en uitgevers. Er zijn bijvoorbeeld details over uitbreidingen van verschillende games, nieuws over de ellende bij Activision/Blizzard, een afwijzing van Star Wars Battlefront III en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 23 november.

Komen er dan eindelijk faceplates voor de PS5

Nu de PS5 ruim een jaar beschikbaar is, kunnen we gerust stellen dat we een beetje klaar zijn met het kijken naar het lelijke design en kleurstelling van de console. Het leek bijkans wel op een Netwerk Modem. Er waren bij het begin wat Third party faceplates verschenen. Nu lijkt het zo te zijn dat Playstation met haar eigen faceplates komt. En sneller dan we denken. Want we hebben de patent daarvan gevonden. Verder gaan we het natuurlijk ook nog even hebben over de befaamde Tom Henderson, want jawel. Hij heeft wat details over Star Wars Battlefront III. Echter is het niet echt goed nieuws.

Call of Duty lijkt niet meer jaarlijks uit te komen

Verder gaan we het ook nog even hebben over Call of Duty, want het kan zomaar zijn dat we wat langer moeten wachten. Daarnaast gaan we het ook nog hebben over Warzone. Want er komt een nieuwe map aan. Dit is niet het enige voor vandaag. Zo gaan we het ook hebben over Nintendo en Activision en nog veel meer. Je ziet het allemaal in een gloednieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch