Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Info & beeld Call of Duty Vanguard gelekt, Activision ontkent’

12/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de grote games voor het komende najaar is traditioneel natuurlijk de nieuwe Call of Duty. Dit keer geproduceerd door Sledgehammer en zich afspelend in een fictieve setting na de Tweede Wereldoorlog. De inhoud van deze game, Call of Duty Vanguard, had nog even onder de pet moeten blijven, maar dat lijkt nu al verleden tijd. Een lek bracht beeld, info en de datum van de aankondiging naar buiten. Volgens de lekker althans. Activision reageerde snel door te zeggen dat je de info niet moet geloven en dingen zo maar totaal anders kunnen blijken te zijn. Wie heeft er gelijk. We speurden even de voorhanden info af en kwamen tot een conclusie.

Info Call of Duty Vanguard ligt op straat

Nieuws is er ook over PlayStation en dan met name de PS5. Twee nieuwe, exclusieve games zouden in ontwikkeling zijn volgens een insider. Wat die titels dan gaan wezen, vertellen we in deze editie van het GK Journaal alsmede het laatste nieuws rond het vermeende PlayStation State of Play event dat aanstaande donderdag 19 augustus zou gaan plaatsvinden. Ook is er nieuws rond Blizzard. Waar daar wordt de bezem nu goed gebruikt. Er vlogen opnieuw een aantal grote jongens uit. En daar gaat het zeer waarschijnlijk niet bij blijven.

Twee nieuwe exclusieve games voor de PS5 op komst?

Mooi nieuws ook over een van de favoriete, aankomende shooters op de redactie. We hebben het dan natuurlijk over S.T.A.L.K.E.R. 2. De game heeft dan eindelijk een harde releasedatum. Wat die datum is vertellen we in het GK Journaal. En we voegen er direct aan toe dat releasedata alles behalve veilig zijn vandaag de dag. Maar dat zullen we dan maar even moeten gaan accepteren met elkaar. Als de titel in kwestie maar goed af is bij launch en we niet eerst zestien patches moeten ondergaan voordat we kunnen spelen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch