Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Illegale crypto farm met 3800 PS4’s in Oekraïne ontdekt.

13/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe editie van het GK Journaal staat klaar. En er zitten zoals altijd een paar leuke onderwerpen bij. Wat dacht je van de inval van de Oekraïense politie in een illegale crypto-farm die draaide op maar liefst 3800 PS4’s. Kun je een mooie LAN mee opzetten. Ook is er nieuws over de Gran Turismo 7 beta die er mogelijk aan gaat komen, zijn er sterke geruchten rondom de komst van Bloodborne naar de PC en komt EA terug op eerdere beloftes wat betreft de upgrade van de current gen naar de next gen-versie als het gaat om FIFA 22. Een volle video dus die je nu kunt gaan bekijken.

Crypto-farm met 3800 ronkende PS4’s ontmanteld

Er is een inval gedaan door Oekraïense autoriteiten in een zogenaamd illegale crypto-farm in het land. De faciliteit bevond zich op het voormalige terrein van een elektriciteitsbedrijf en bood onderdak aan bijna 5000 computers, waaronder 3800 PlayStation 4-consoles, en meer dan 500 grafische kaarten. De farm slurpte voor een paar ton per maand aan energie op. En niemand die natuurlijk die rekening betaalde. In deze video gaan we wat dieper in op deze zaak. Ook de houding van EA ten opzichte van mensen die straks FIFA 22 op de current gen kopen en later willen upgraden naar de next gen, verdient geen schoonheidsprijs.

Beta Gran Turismo kan wel eens dichtbij zijn

De PS5’s vliegen nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Logisch dat de bezitters enorm verlangen naar exclusieve games die echt laten zien wat de nieuwe console van Sony kan. Gran Turismo 7 gaat dat zeker doen. En mogelijk is de kans om dat te ervaren dichterbij dan ooit. Hoe dit precies zit, wordt in deze editie van het GK Journaal uitgelegd. Evenals nieuws over Bloodborne voor de PC, ophef rond de gamestudio’s van Warner Brothers en een toffe trailer over de PlayStation 5.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch