Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Slecht nieuws voor PS5, chip tekort houdt tot 2023 aan

23/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar is nu echt bijna voorbij. Dit is de laatste GK Journaal van het jaar. Na dit item volgt enkel nog de Eindejaars content met daarbij natuurlijk twee maal een kerstige Premiumvision aflevering. Vandaag gaan we eerst het nieuws behandelen van de afgelopen paar dagen. Want wat voor nieuwtjes zijn er naar buiten gekomen in de dagen voor Kerst. We hebben het in deze editie van het GK Journaal over Horizon Forbidden West, concerten rond een wel heel bekende Ubisoft titel en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in de laatste editie voor dit jaar van het GK Journaal.

Assassin’s Creed krijgt een muzikale wending

In deze editie van het GK Journaal hebben we verschillende interessante nieuwtjes en geruchten verzameld. Zo hebben we het vandaag over Assassin’s Creed Symphonic Adventure. En kun je denken van: ‘huh?’, wat is dat voor een rare titel voor een nieuwe game? Het is echter iets anders en het heeft met muziek te maken. Meer details daarover hoor je zo meteen. En ook hebben we vervelend nieuws voor de kijkers die hopen op een RTX 3080 of een PS5 voor een normale prijs. Een CEO denkt dat het nog wel een tijdje gaat duren voordat de chip tekorten zijn opgelost. Auch…

Horizon Forbidden West is gold gedaan

Daarnaast hebben we het over aanstaande titels voor het jaar 2022. Want het komt er echt aan. Onze Nederlandse Horizon Forbidden West is namelijk gold gegaan. Dat geld ook voor Elden Ring. Gaan dat de toppers worden voor volgend jaar? Tot slot gaan we het hebben over een andere game die we nog niet echt hebben behandeld. We hebben het dan over Ready or Not. Het is onlangs uitgekomen op Steam Early Acces. Alleen is er een klein probleempje. Iets met games en geweld… Dit en meer zie je in de laatste editie van het GK Journaal van 2021. Tot volgend jaar! 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch