Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Hoe ‘matig’ is de launch lineup van de PS5 nu echt?

22/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zijn we allemaal een beetje bekomen van de schrik? Microsoft schudde de gamesindustrie maandag even keihard op door 7.5 miljard dollar af te tikken voor Zenimax/Bethesda. In één klap zorgde de Amerikanen er voor dat het probleem of beter gezegd stigma van het ontbreken van games een stuk minder pregnant werd. Een heel stuk minder. Het is nu een dag later. Wat is er, nu het stof is neergedaald, allemaal bekend over deze monsterdeal en de gevolgen ervan. JJ vertelt het in het GK Journaal, evenals een duidelijke inschatting hoe ‘matig’ de launch lineup van de PS5 gaat zijn.

Weer een matige launch lineup?

Want dat laatste is iets wat de laatste tijd ook geducht rond zingt. De launch lineup van Xbox is niet best, zeker niet nu Halo Infinite is doorgeschoven. Maar veel gamers vinden de lineup van de PS5 nu ook niet bepaald om over naar huis te schrijven. Spider-Man Miles Morales is naar alle waarschijnlijkheid de belangrijkste game. Maar dat lijkt volgens sommigen meer een soort van port te zijn, dan een echte full blown next gen game. En Demon Souls is bewezen waanzinnig, maar neus gameplay zeker niet ieder zijn ding. Maar zijn launch lineups traditioneel gezien niet altijd matig? En hoe verhoudt de lineup van de PS5 zich dan tot die van de andere PS consoles? JJ heeft het onderzocht. Trek dus zelf je conclusies.

Corona strikes again

Er is ook wat klein nieuws. Rond de vorm van de PlayStation bijvoorbeeld. Die is nogal eeeh, fors. Hoe fors, dat kun je in dit GK Journaal zien. Mag je ook hier vervolgens je eigen conclusie trekken. En er is goed en slecht nieuws te vertellen over de komende Blizzcon. En ja, dat heeft helaas met Corona te maken. Ga maar even lekker zitten want het is tijd voor een nieuwe GK Journaal!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch