Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Doodgeschoten om Pokémon kaarten & big boy Embracer

03/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe editie van het GK Journaal. Het item waarin we het nieuws van de afgelopen dagen behandelen en duiden. We hebben het internet afgestruind, wat mailtjes verstuurd, een appje of wat er uitgegooid en hebben daarna een selectie gemaakt van het meest belangrijke nieuws. Vandaag gaan we het onder andere hebben over de politie die een dief van Pokémon kaarten doodschiet, de immense groei van de Embracer groep, de mogelijke komst van Battlefield 2042 naar de Game Pass en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in het GK Journaal van dinsdag 3 mei 2022. 

In de VS kun je maar beter geen Pokémon kaarten stelen

Wat moet je doen als je los wilt gaan met de nieuwste Pokémon kaarten en je geen geld hebt? Sommige mensen besluiten dan om de gewilde plaatjes dan maar te stelen. Iets wat, zeker in de VS, een idee is dat de nodige risico’s met zich mee brengt, En al helemaal niet in Kissimmee (Florida, VS). Daar werd een Pokémon-dief namelijk dood geschoten door de politie. Hoe dat in hemelsnaam kon gebeuren, vertellen we in dit GK Journaal. Verder zijn er opnieuw wat studio’s overgenomen. Het Westerse deel van Square Enix is nu van de Embracer Group. maar wie zijn die gasten? En hoe groot zijn ze? Dit is niet het enige nieuws wat we vandaag voor jullie hebben. Er is meer…

Battlefield 2042 komt mogelijk naar de Game Pass

Als je een Xbox gamer bent, of als je lekker thuis achter je dikke PC jouw videogames speelt, dan is een Game Pass zeker geen slecht idee. Het aanbod groeit met de week. Het heeft er namelijk alle schijn van dat Battlefield 2042 naar de Game Pass gaat komen. Hoe we dat denken te weten en of dit een slimme move is van EA, dat  vertellen we je zo in deze video. Tot slot hebben we het over Nintendo en de dalende verkoop van de Switch in 2022. Waardoor komt dat? Je gaat het allemaal zien en horen in deze nieuwe editie van het GK Journaal. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch