Menu Premium
Loading...

GK Journaal: De surprise launch van de Halo Infinite multiplayer mode

16/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Het is je favoriete item waar we al het nieuws gaan behandelen van de afgelopen paar dagen. Het is de week dat de eerste Xbox 20 jaar geleden uitkwam. En daarom was er wat te vieren. Ook is het 20 jaar geleden dat de eerste Halo uitkwam. Daar gaan we het zo verder over hebben. Daarnaast is de week goed begonnen met een hoop nieuwtjes. Zo hebben we nieuws van Bethesda, Xbox, Halo Infinite, Netflix, Playstation en nog veel. Je ziet het allemaal in een nieuwe editie van het GK Journaal van dinsdag 16 november.

The Elder Scrolls 6 komt niet naar de Playstation

Gister was er een special event op het kanaal van Xbox. De eerste Xbox was 20 jaar geleden uitgebracht, daarom hadden ze een stream ingepland. In de stream was er een hoop te zien. Zoals nieuwe games die backwards compatible zijn voor de Xbox. Welke games dat zijn? Dat hoor je zo meteen. Daarbij is er eerder deze week bekend gemaakt dat de nieuwe Elder Scrolls, deeltje 6 exclusief naar de Xbox en PC komt. Het was misschien te verwachten, maar het is nu officieel. Verder zijn er nog wat nieuwtjes uit de hoek van Microsoft. Want ze hadden onverwachts een game uitgebracht en niet zomaar eentje.

De Multiplayer mode van Halo Infinite is uitgebracht en Free to Play

Eerder waren er geruchten dat we al snel los konden gaan met de Multiplayer mode van Halo Infinite. Mja, of we de roddels konden geloven? Gister tijdens de Xbox Stream kregen we eindelijk een bevestiging. En ja hoor, de Multiplayer was direct speelbaar. En het is Free to Play, je hebt geen Game Pass nodig. Later deze week kun je een Let’s Play bij ons verwachten. Dit zijn natuurlijk niet de enige nieuwtjes dat we voor jullie hebben verzameld. Je gaat het allemaal zien in de dinsdag editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch