Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Gaat FIFA 23 straks ook free-to-play worden?

27/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze nieuwe editie van het GK Journaal heeft genoeg nieuws in zich om de kijkers een dikke tien minuten aangenaam te verpozen. Zo is door een FIFA insider het gerucht de wereld in gebracht dat FIFA 23 heel wel mogelijk free-to-play gaat zijn. Plus cross platform. Beide zaken die nu nog niet voor het aankomende FIFA 22 gelden. Wat denken wij hiervan? Plausibel verhaal of regelrechte bullshit. Dan de ellende bij Activision/Blizzard. Die duurt nog wel even voort. En de werknemers van het bedrijf laten zich vandaag vrij massaal horen. Ze zijn niet blij met hun bazen en bazinnen. En dan drukken we ons zacht uit.

Wordt FIFA 23 straks free-to-play?

Nieuws is er ook over de nieuwe Battlefield. Jeweetwel, deeltje 2042. EA zou volgens insider Tom Henderson all-out gaan als het gaat om het service model van het spel. Maar wat is all-out. We leggen het uit in deze video en kijken ook of dit gegeven duidt op het feit dat de game wel eens snel gratis kan gaan worden? EA en Xbox zijn immers goede matties. En als je Seasons flink  pushed, dan kun je daarmee maximaal scoren als de base-game gratis is.

Een meer dan indrukwekkende Xbox Series X demo

We eindigen deze editie van het GK Journaal met een buitengewoon indrukwekkende demo van The Coalition. En dat is een studio die onderdeel uitmaakt van Microsoft Game Studio’s. De dames en heren van The Coalition wilde ons even laten zien wat er allemaal voor fraais mogelijk is als je de Unreal 4-engine los laat op de Xbox Series X. En we kunnen je alvast verklappen, dan is er een echt een hoop mogelijk. Next-gen met de hoofdletter N zeg maar. Dit en meer ander nieuws tref je aan in het GK Journaal van dinsdag 27 juli. Ram maar op die Play button als je kan.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch