Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Fans niet blij met GTA+ & geruchten aankopen PlayStation

05/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dus is het tijd voor onze vaste nieuwsrubriek GK Journaal. Daarin nemen we met jou door wat er de afgelopen dagen aan de hand is geweest in de game-industrie. Ook op deze dinsdag zijn er een aantal onderwerpen te bespreken. Zo komt er eindelijk een vervolg van de good old Monkey Island-serie, zijn gamers behoorlijk pissed over GTA+  en lijkt de nieuwe aankoop van Sony steeds dichterbij te komen. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 5 april 2022.

PlayStation nog niet klaar met aankopen nieuwe studio’s

Als je dacht dat Microsoft Xbox en Sony PlayStation klaar waren met het aankopen van studio’s, dan heb je het mis. Beide partijen lijken nog lang niet klaar te zijn. Zo hangt er al een week een sterk gerucht boven de markt over een op handen zijnde aankoop van PlayStation. Welke studio gaat het dit keer zijn? En waar staat die studio? is het FromSoftware of toch Konami? En wanneer komt de aankondiging naar buiten? Dan is er ook nieuws over PlayStation Now. Nu de nieuwe versie eraan komt, zijn gamers opeens massaal ‘oude’  jaarlijkse lidmaatschappen aan het inkopen. Waarom is dat? Lijkt immers niet logisch. De uitleg en alle details zie en hoor je zo.

Gamers niet blij met GTA+

Met de next-gen release van GTA V en de komst van de Career Builder mode in GTA Online leek Rockstar even klaar met nieuwe stuff voor deze game. Niet bleek minder waar. Opeens was daar de aankondiging van een nieuw soort abonnement genaamd GTA+. Een subscription service voor de next-gen versie van de game. Wat houdt het precies in en waarom zijn veel gamers boos? we vertellen het je in deze video. Tot slot hebben we goed nieuws voor de fans van Monkey Island. Er komt namelijk een nieuw deel. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal. 

In deze aflevering wordt gebruik gemaakt van de Asus ROG Flow Z13

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch