Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Silent Hill Remake, Fable & Halo Infinite

06/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opgenomen en geupload. Een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Iedere week bespreken we in deze rubriek de meest belangrijke nieuwsfeiten en de meest pregnante geruchten van de afgelopen dagen. Met vandaag nieuws over Xbox dat erg blij is met de voortgang van Fable en denkt dat Triple A games niet langer door één studio gemaakt gaan worden. De games zijn daarvoor te groot en complex geworden. Ook is er nieuws over Apex Legends dat record na record breekt. Wat is er nu weer aan de hand met de gratis shooter van EA? En heeft Naughty Dog nu een kleine glimps van hun nieuwe game getoond in de Remake van The Last of Us? Dit en meer ga je allemaal zien en horen in het GK Journaal van dinsdag 6 september 2022.

Xbox zou Fable het liefst nu al laten zien

Fable is een game waar we op de redactie meer dan reikhalzend naar uitkijken. We hebben namelijk een zwak voor de fantasierijke RPG light die Peter Molyneux ons lang geleden schonk. Nu, jaren later, heeft Playground Studios zich over de franchise ontfermt. De baas van Microsoft Game Studios, Matt Booty, volgt de game op de voet en zou hem, zo meldde hij in en stream op PAX, graag nu al aan de gamers willen tonen. Zo vet vind hij het worden. Dat gebeurt echter niet. Waarom dat is, vertellen we je in deze video.

Krijgt nieuwe IP Naughty Dog fantasy setting?

Matt Booty had echter nog meer te vertellen. Bijvoorbeeld dat hij denkt dat Triple A games binnenkort niet langer door één en dezelfde studio worden gemaakt. Waarom hij dat denkt en of wij het eens zijn met zijn gedachtengangen, dat hoor en zie je in deze nieuwe editie van het GK Journaal. Evenals het antwoord op de vraag of Naughty Dog heel sneaky een paar verwijzingen naar hun nieuwe game in The Last of Us heeft verwerkt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch