Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Er zijn nieuwe next-gen consoles in het land

03/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteravond was een speciaal moment. Het was tijd voor de Dutch Stream Awards 2020. We hebben weinig geslapen, maar dat betekent niet dat we het op donderdag rustig aan gaan doen. Er is meer dan genoeg nieuws. En dus komen wij gewoon met een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Zo gaat JJ het hebben over: Cyberpunk 2077, de launch van de nieuwe Warzone op 10 December, de nieuwe lading PS5 die zijn aangekomen in ons land plus nog een aantal korte nieuwtjes.

Cyberpunk 2077 komt er nu echt aan!

De game waar al een aantal jaren een flinke hype om is, komt dan eindelijk over een week uit. 10 December ligt het spel in de winkels en, je gelooft het misschien niet, wij gaan hem spelen. De vraag is echter nog WIE van de redactie dit als eerste mag gaan doen? De codes zijn namelijk erg schaars.. Zal het tot een verbaal gevecht komen of zullen de redactie leden die geen code krijgen hem gewoon zelf kopen? En als je hem hebt, dan zul je wel wat ruimte om je harde schijf moeten vrij maken. Het is nog geen Call of Duty, maar de game pompt wel wat data op je schijf.

Er zijn nieuwe PS5 consoles in het land… als je snel bent…

Het is bijna 5 December en Sony en Microsoft komen met goed nieuws. Voor de gelukkigen onder ons zijn er namelijk weer een aantal consoles te krijgen. Hoeveel precies is echter onduidelijk. De consoles zullen vooral naar de grote retailers gaan, maar wie weet heb je zomaar eens mazzel. Echte fysieke verkoop zal wel nog even opzich laten wachten, veel gaat online. Bij de actie van Coolblue met het schoen zetten had je namelijk wel 0,0028% kans om een PS5 te krijgen. Dat percentage zal gezien de enorme vraag, nu niet veel hoger zijn. Ben jij een van de gelukkigen die net voor Sinterklaas nog een PS5  naast zijn schoen krijgt? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch