Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Februari wordt een prettige nachtmerrie voor gamers

19/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is begonnen en de maandag is voorbij. Het is dinsdag 19 oktober. En je weet wat dat betekent: Een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Ook de afgelopen dagen is er een hoop gebeurd in de wereld van de videogames. Met een hoop geruchten, aankondigingen, maar helaas ook weer een uitsteller. JJ neemt het allemaal met jullie door. En dus zie en hoor je alles in een nieuwe editie van het GK Journaal. En je weet wat je nu moet doen. Klik maar snel op die Play button en enjoy…

Elden Ring is uitgesteld naar de nu al legendarische maand van februari 2022

In de afgelopen paar dagen is er een hoop gebeurden . Zo werd er helaas weer een game uitgesteld. En niet de minste. Het gaat om Elden Ring. Een favo game van de redactie. Nog ‘erger’ is dat de titel wordt uitgesteld naar de maand van februari 2022. En dat is wel een dingetje. Naar welke datum Elden Ring is verplaats en waarom februari een heavy maand gaat worden voor gamers, dat ga je natuurlijk horen in deze video. Verder hebben we het over Xbox Game Studios. Het lijkt erop dat we een nieuwe game van hen kunnen verwachten. Welke game dat gaat worden? Dit is natuurlijk niet het enige nieuws dat we hebben voor deze regenachtige dinsdag. Er is nog meer gebeurd. Zo gaan we het ook hebben over een handheld console met potentie.

Meer details over de Steam Deck

De handheld komt van Valve. Je weet wel van Steam. Ze komen met een nieuwe handheld console genaamd de Steam Deck. Daar zijn maandag meer details over bekend geworden. Zo laten ze weten welke games echt goed gaan draaien op de console. En welke juist totaal niet. Ze gaan ze sorteren met verschillende benamingen. Welke dat precies zijn? Check deze video. Verder hebben we ook nog een aankondiging. Het gaat over de PC-versie van Bloodborne. Gaat die er toch komen? Dit en nog veel meer ga je allemaal zien in een nieuwe editie van het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch