Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Xbox en PlayStation willen in-game ads & GTA V ‘gekuist’

21/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe editie van het GK Journaal. Het item waar we het laatste nieuws in de game-industrie op geheel eigen wijze doornemen. Vandaag hebben we het onder me over de verwijdering van transphobe secties uit GTA V, Xbox en PlayStation die advertenties in games wil toestaan, mogelijk nieuwe delen van Uncharted en de eerste beelden Skate 4. Je gaat het allemaal zien en horen in het GK Journaal van donderdag 21 april 2022. Ram dus maar snel op de Play knop! 

Transphobe secties verwijderd uit GTA V next-gen

De laatste tijd lijkt het er sterk op dat ‘foute’ of schurende humor niet meer wordt gewaardeerd en geaccepteerd. Zo ook in GTA V, want Rockstar heeft onlangs, zonder iets te zeggen, bepaalde secties uit de next gen versie van het spel gehaald. Het betreft de transphobe secties. Hoe is dit tot stand gekomen en is dit nu wel of niet een goede zaak? Hoe erg waren de grappen eigenlijk? Je gaat horen in deze editie van het GK Journaal.

De eerste pre-alpha beelden van Skate 4 gelekt

In deze editie zitten ook de eerste, hele vroege, beelden van Skate 4. Want zoals j weet wordt er druk aan deze Skate-game gewerkt. Het betreft de zogenaamde Pre-alpha versie van de game. Normaliter zijn we er bij Gamekings niet erg voor om gelekte beelden te tonen. Maar in dit geval illustreert het mooi de koers van de game. Of die tof is, zie en hoor je zo. We hebben we ook wat te melden over God of War Ragnarök. Want 20 april stond niet alleen in het teken van de nationale Cannabis dag, maar van de verjaardag van God of War. Zouden we dan eindelijke de eerste beelden van de game te zien krijgen. Tot slot hebben we nog wat minder fraai nieuws over advertenties in free to play games. Je ziet en hoort het allemaal in deze verse editie van het GK Journaal .

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch